Voorstellen

Mijn naam is Dorietha van Lent. Sinds 2014 ben ik in het bezit van het vakdiploma pedicure. Daarnaast heb ik ook het diploma medisch pedicure behaald. Ik heb 30 jaar als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis en in de thuiszorg. Deze ervaring komt goed van pas bij de uitvoering van mijn (medische) pedicurepraktijk.

Ook ben ik aangesloten bij de branche organisatie Provoet, sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van Procert en werk volgens de hygiëne richtlijnen uit de Code van de Voetverzorger. Daarnaast ben ik gecontracteerd bij zorggroep Beter in Bommelerwaard, waardoor het eventueel mogelijk is een vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar te krij- gen voor diabeten. Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik bijscholingen, symposia, workshops en bezoek ik beurzen. Ik werk daardoor met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.

Ook behandel ik de zogenaamde ‘risico voeten’ van diabeten, reumatische en oncologische klanten. U kunt daarvoor bij mij terecht voor een uitgebreid voetonderzoek en een aansluitende voetbehandeling op maat. Ook specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels (bij ingroeiende teennagels), vervaardigen van ortheses (bij pijnlijke drukplekken) en nagelreparaties (met gel of acryl) worden door mij uitgevoerd.

Het leveren van hygiëne en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten wordt dan ook veel aandacht besteed door mij.

U kunt het beste een afspraak maken door te bellen naar: 06-29190740 of een mail te sturen naar doriethavanlent@hotmail.com.
Gaarne afmeldingen uiterlijk 24 uur voor de behandeling doorgeven om kosten te voorkomen. U kunt contant betalen of op rekening.